Rimax is specialist op het gebied van transportbeveiliging. Nee niet op het gebied van het begeleiden van transporten. Rimax maakt middelen om schade te voorkomen die veroorzaakt worden door transportmiddelen zoals vrachtverkeer en heftrucks.

Rimax maakt stevige producten van metaal of beton om te voorkomen dat er van alles omver of aangereden gereden wordt.
Onze anti rampalen worden b.v. afgevuld met beton om ze steviger te maken. Dit is vaak goedkoper dan om te kiezen voor een dikkere wand.

We maken b.v. betonnen wieldwingers die vastgezet kunnen worden op het straatwerk om te voorkomen dat poorten, laaddocks, hekwerk of gevels door vrachtverkeer aangereden worden.
Zo maken wij ook verankerbare betonnen stootbanden die er o.a. voor zorgen dat heftrucks niet tegen machines of stellingen aan kunnen rijden.
Al onze middelen worden vaak ook toegepast om het vrachtverkeer in goede banen te lijden. Zo hebben we al diverse containerhavens in Europa voorzien van verkeersgeleiding.
Ook heeft Rimax middelen die er voor kunnen zorgen dat volle vrachtwagens met dure ladingen van uw terrein gestolen worden.
Nieuwsgierig geworden ? Kijk dan eens op uw gemak op onze website naar alle middelen en oplossingen die wij u kunnen bieden.

Is er niet bij wat u zoekt ? Neem dan even contact op. Wellicht kunnen we hetgeen u zoekt voor u maken.

Vragen omtrent transportbeveiliging ? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze materialen worden o.a. aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen zoals Interpolis en TVM.