Rimax lanceert nieuwe website en huisstijl

Gepubliceerd op: 20 maart 2023

 

 

Rimax lanceert nieuwe website en huisstijl


 

De totstandkoming

Eindelijk is het dan zo ver, de lancering van onze nieuwe website is werkelijkheid geworden. In samenwerking met online marketing bureau Vrijdagonline is deze prachtige website ontwikkeld en tot stand gekomen. Doordat de website op het platform Umbraco is gebouwd, zijn alle overbodige componenten weggelaten waardoor de website super licht en super snel voor de bezoeker te ervaren is. Vrijdagonline heeft het design opgezet en op ons verzoek de website leeg gelaten zodat wij zelf de website konden voorzien van alle benodigde content en visuele aspecten.

Het gemak en de ervaring

Rimax heeft de nieuwe website zo laten bouwen dat het ervaringsgemak van de bezoeker zo eenvoudig mogelijk blijft. Alle categorieën zijn in een oogopslag vindbaar via het overzichtelijke hoofdmenu en ook zijn alle product pagina's compleet voorzien van alle informatie betreft de producten. Het on page offerte formulier is volledig geautomatiseerd om het u als bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook kunt u van elk product een productblad downloaden voor uw eigen documentatie of om als voorbeeld mee te nemen naar uw klant of opdrachtgever. Zelfs zijn alle product pagina's voorzien van één of meerdere product tekeningen zodat het maken van een keuze voor u nog meer vereenvoudigd word.

Het goede uitzicht naar de toekomst

Wij zijn apetrots op deze nieuwe website en hopen dat u als bezoeker het ervaart zoals geen ander. Neem dus een kijkje en ontdek ons uitgebreide assortiment aanrijdbeveiliging en terreinbeveiliging producten samengesteld van de beste materialen en geproduceerd door de beste vakmannen en vrouwen. Het aanvragen van een offerte is overigens geheel vrijblijvend en wordt doorgaans uiterlijk binnen 48 uur door ons aan u verzonden. Ook voor maatwerk in betonnen of metalen aanrijdbeveiliging en terreinbeveiliging producten kunt u bij ons terecht via ons contact formulier. Úw idee, Ónze innovatie is hoe een passend maatwerk product alleen voor u tot stand komt. En bezoek ons ook eens op de geheel vernieuwde facebook pagina.

Met vriendelijke groet,

Team Rimax